Pieni pala Eloxaa lähtee tänään Intiaan – Rickshaw Run India 2018

Eloxa on tänä vuonna mukana tukemassa pienellä summalla paikallisen trion hyväntekeväisyystempausta. Kyseessä on isompi hyväntekeväisyystapahtuma, jolla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen ajamalla riksakyydillä läpi Intian. Tapahtumaan osallistuu useita tiimejä ympäri maailman. Hyväntekeväisyyskohteena on nyt sademetsä Perussa.  Tapahtuman virallinen nimi on Rickshaw Run India 2018.

Eloxa Tekniikka toivottaa tänään reissuun lähteville miehille (Team Stefa&Co: Henri Pekonen, Mikko Haverinen ja Juho Heinonen) turvallista ja antoisaa matkaa. Tällä reissulla lämmitys toimii auringon voimalla, käyttövesi taitaa kulkea pulloissa ja viemäröinnistä huolehtii Intian maaperä. Säätietojen mukaan matkakokoinen, kannettava viilennyslaite olisi kuitenkin ollut tarpeellinen!

Hyvää matkaa toivottaa, Team Eloxa

Eloxa Tekniikka Oy on 11/2015 perustettu täyden palvelun LVI-talo. Se palvelee LVI-urakointi-, lämmitysjärjestelmä- ja lämpöpumppuasioissa Uudenmaan ja eteläisen Kanta-Hämeen alueella. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.