Putkimiehen yllätyskalenterin 16. luukku: Ilma-vesilämpö maalämmön haastaja?

Maalämpö alkaa olla remontoijille ja rakentajille tuttu lämmitysmuoto. Joskus kuitenkin maalämpö ei sovi kohteeseen esimerkiksi maaperän tai tontin koon vuoksi. Isommissa kohteissa maalämpö on myös alkuinvestoinneiltaan tyyris vaihtoehto. Mitä putkimies siis ehdottaa, jos maalämpö ei ole järkevä ratkaisu omaan kiinteistöön?

Putkimies yllättää ja esittelee tänään Stiebel Eltronin ilma-vesilämpöpumppu WPL 20/25A:n. Se haastaa ominaisuuksillaan maalämmön! Se pystyy lähes yhtä tehokkaasti tekemään lämmitystä ja lämmintä käyttövettä kuin perinteiset maalämpöpumput. 

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää lämpöenergiaa ilmasta, samassa kuin maalämpöpumppu maaperästä. Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä koostuu siis ulkoyksiköstä, sisäyksiköstä sekä kytkennöistä vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sekä käyttöveteen. 

Rivitalon käyttövesi lämpeää ilma-vesilämmöllä Eloxa Tekniikka. WPL 25A

Tämä julkaisu on osa Eloxa Tekniikan putkimiehen yllätyskalenteria. Jää kuulolle ja arvioi osaako putkimies yllättää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.