Eloxa Tekniikka Oy

Eloxa Tekniikka Oy on vuonna 2015 perustettu LVI-urakointiyritys. Yrityksen perustajia ja omistajia ovat Janne Elomaa ja Kimmo Oksa. Molemmat ovat pitkän linjan ammattilaisia LVI-alalla. Janne on toiminut pitkään vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien asiantuntijana ja luonut itselleen luotettavan yhteistyökumppanin sekä kokeneen asiantuntijan maineen alan ammattilaisten keskuudessa. Kimmo on toiminut LVI-asennustehtävissä omalla toiminimellään ja ansainnut asiakaskuntansa sekä kilpailijoidensa luottamuksen vahvana ja luotettavana alan ammattilaisena.

Yrittäjät

”Miksi ihmeessä ei panosteta kodin lämmitysratkaisuihin?”, Janne ihmettelee usein. ”Vaikka sitten lainalla maksettu investointi, maksaa se itsensä takaisin aika nopeasti .” Monesti investoidaan helpommin ja ymmärrettävästi näkyviin asioihin kuten takkaan, hienoon keittiöön tai vaikkapa lasikaiteisiin. Pohjolan talvissa ja kesissä lämmitysasioilla on melko iso merkitys koko talon viihtyvyyteen ja käyttömukavuuteen.

Jannella on kokemusta LVI-alalta erilaisista tehtävistä yli 20 vuoden ajalta. Erityisesti lämmitysratkaisut pientaloissa ja isommissa kiinteistöissä ovat Jannen erikoisalaa.

”On hienoa, että voimme tarjota Eloxan nimissä asiakkaalle LVI-urakan, joka sisältää kaikki LVI-osa-alueet aina ulkoviemäreistä lämmitykseen ja ilmanvaihtoon.”, Kimmo pohtii ääneen. Kimmo on toiminut LVI-alalla yksityisyrittäjänä jo yli 25 vuotta. Viimeisimmät vuodet nyt Eloxan toisena omistajana ovat laajentaneet tarjontaa asiakkaan kannalta parempaan suuntaan. ”On mukava voida sanoa, että meiltä hoituu niin isompi kuin pienempikin LVI-urakka alusta loppuun.”

Kimmo on saavuttanut pitkällä urallaan arvostetun ja luotettavan kumppanin maineen.