Iäkkäämpien talojen vesijohtoverkostoissa piilossa yllätyksiä

Suomen omakoti- ja rivitalokanta on osin putkiremontti-iässä. 50 – 70-luvun taloissa ja taloyhtiöissä alkavat käyttövesiverkostot tulla tiensä päähän.

”Olemme tehneet useampia omakotitalojen vesijohtoverkostoremontteja tämän vuoden aikana. Osin yllätykseksemme olemme havainneet, että putkistot ovat paikoin todella heikossa kunnossa.”, kertoo asiantuntija ja asentaja Janne Elomaa. ”Putkien uusiminen ajoissa on aina suositeltavaa, mutta on ollut yllätys huomata, että vesivahingot ovatkin olleet vain ajan kysymys.”

Vanhan talon vesijohtoputkisaneeraus, Eloxa Tekniikka
Vanhan talon vesijohtoputkisaneeraus, Eloxa Tekniikka

Käyttövesiputkien ohella uusitaan usein myös vesikiertoiset lämmitysputket. Nämä remontit voi tehdä erikseen, mutta asiakas säästyy vaivalta kun teettää molemmat työt samalla kertaa. Omakotitalon käyttövesiremontti kestää viikosta kahteen riippuen talon koosta ja vesipisteiden määrästä.  Putket saadaan asennettua siististi pintaan tai mahdollisuuksien mukaan ne voidaan koteloida tai upottaa rakenteisiin piiloon.

Vesi- ja lämmitysverkoston remontoija palkitaan pienemmillä vakuutusmaksuilla sekä huolettomuudella kun tietää, että vesivahingon riski on minimoitu.

Kysy meiltä lisää mahdollisuuksista ja sopivasta aikataulusta!

Terveisin, Eloxa Tekniikka – Kimmo&Janne