Saako talvella kyllästyä lämmityskustannuksiinsa?

Talvi tulee taas ja lämmityskustannukset kasvavat pakkasten myötä. Moni ajattelee, että on liian myöhäistä tehdä muutoksia lämmitysmuotoon enää tässä vaiheessa syksyä. Toisin on! Lämmitysmuodon voi vaihtaa mihin aikaa vuodesta tahansa. Pumppujen asennus sekä maalämpökaivon poraus onnistuvat hyvin myös talviaikaan. Lämmityskatkoistakaan ei tarvitse olla huolissaan, koska katko on lyhyt ja sen aikana talo pidetään tarvittaessa lämpimänä lämmittimillä.

Eloxa Tekniikka Oy tekee eteläisen Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella myös tänä talvena useita lämmityssaneerauksia. Tyypillisimmillään asiakas vaihtaa öljylämmityksen maalämpöön. Tehokkaat ilma-vesilämpöpumput kasvattavat myös suosiotaan. Ilma-vesilämpöpumppu on maalämpöä noin puolet edullisempi investointikustannuksiltaan ja toimii erityisen tehokkaasti pienemmissä taloissa tai huoneistoissa. Kun lämmitettävä asuinpinta-ala ylittää 100 m2 alkaa maalämpö olla kannattavampi vaihtoehto.

Lämmitysratkaisujen asiantuntija ajattelee, että on järjetöntä tilata enää yhtään säiliöllistä öljyä, kun samalla rahalla lämmität maalämmöllä ja maksat mahdollista remonttilainaa pois. Tällä hetkellä saa useasta eri paikasta luotettavasti ja helposti remonttilainaa pienillä korkokustannuksilla.

Eloxa Tekniikka käyttää laadukkaita Stiebel Eltron -pumppuja. Tällä hetkellä on käynnissä kampanja, jossa maalämpöpumpun ostaja saa kaupanpäälle jopa 1 000 € arvoisen varustepaketin, sekä n. 90 € arvoisen Delicard -lahjakortin. Kampanja on voimassa 28.11.2017 asti. Ota yhteyttä!

Alla näet esimerkkilaskelman lämmityskuluista 4 hengen, 70-luvun 130 m2:n talosta, jossa lämmityksen ja käyttöveden vuosikulutus on 22 000 kWh. Maalämpö on lämmitysmuodoista selkeästi edullisin. Säästöä öljylämmitykseen nähden tulee yli 1 600 € / vuodessa.

 Stiebel Eltron
Määlämpö – vertailu muihin

Älä mieti enää vaan tee tämän vuoden viisain päätöksesi! Säästät tällä päätöksellä ison osan nykykustannuksiisi verrattuna. Kysy meiltä tarjous!