Tiedätkö minkälaisen putken läpi teidän juomavesi virtaa?

Kerrostalojen putkiremontit ovat paljon esillä. Ehkä siitä syystä, että niihin liittyy mielikuva pitkästä ja piinallisesta pölyn ja vedettömyyden keskellä asumisesta. Omakotitalojen putkiremonteista puhutaan vähemmän, mutta samanlainen riski asuu niissäkin vanhoissa putkissa.

Toisin kuin ehkä kuvitellaan, omakotitalon putkiremontti voi olla nopea ja siisti projekti. Viikossa saa jo paljon aikaan. Uudet putket voidaan asentaa pintaan, koteloida tai piilottaa isommassa remontissa talon rakenteisiin. On mahdollista uusia pelkät putket ja jättää keittiö-, WC- ja pesutilojen uusiminen myöhemmälle. Mitä enemmän tekee remonttia kerralla, sitä helpompi on piilottaa uudet putket näkyvistä vaikka alas laskettuun kattoon.

Juomavesi, pesuvesi, hampaidenpesuvesi, ruoanlaittovesi… Moni ei tiedä mistä se tulee, eikä ehkä haluakaan tietää.

On tyypillistä, että putken huono kunto ja tukkeutumisvaara yllättää asiakkaan ja urakoitsijankin. Vanhat rautaputket täyttyvät hitaasti ja varmasti sakalla, joka on mm. mangaania, rautaa, ruostetta ja kalkkia. Sakka ei liene onneksi suoraan terveydelle haitallista, vaikka kuvottava ajatuksena onkin. Suurin riski liittyy putkirikkoon ja vesivahinkoon. Remontti paisuu hetkessä kuukausien mittaiseksi ja tonneja kalliimmaksi, jos odotetaan liian pitkään.

Eloxa Tekniikka on ollut urakoitsijana useissa omakotitalojen putkiremonteissa eteläisen Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta siitä, että työ hoituu siististi, nopeasti ja työn jälki on hyvä. Uusituilla putkilla saa myös alennusta vakuutusmaksuista.

Jos omien röörien kunto epäilyttää, pyydä Eloxa paikalle!

Soita 040 766 4899 Janne tai 0400 727 157 Kimmo, tai lähetä tarjouspyyntö.